dijous, 3 de setembre del 2009

Pujada a la Cova de Lourdes i Trobada/es de Palma

Amics geganters,
Com bé sabeu, diumenge provarem de pujar els gegants a Lourdes per tal de participar a la festa multidisciplinar que omplirà els dies d'aquest cap de setmana.
Vull recordar-vos que vos necessitam a tots per fer més festa aquest dia. Per això mos veurem a les 17:30 al Centro per fer la cercavila cap a Lourdes.
El divendres, uns quants hauríem d'anar a vestir-los i posar-los guapos per a la festa. Crec que les 7 seria una bona hora per fer-ho.
També aprofit per comunicar-vos que dissabte dematí, dia 12 de setembre, és la trobada de gegants de Palma, i necessit que me confirmeu qui de vosaltres vendrà per tal de reservar les places del dinar. Aquest dia farem "doblete" ja que el capvespre és la trobada de Son Sardina.
Com sempre, feis córrer la veu a tots aquells que siguin geganters.

GEGANTERS TAUJANS I AMICS DELS GEGANTS: Diumenge dia 6, els Gegants Taujans, en Bernat i n'Eugènia, aniran d'excursió a la Cova de Lourdes, a Santa Eugènia, per escoltar un concert Líric dins el marc natural d'aquest paratge. Vos volem convidar a tots a participar d'aquest acte. Començarà a les 18:00h, des de l'església. Els 100 i busques d'escalons mos esperen!!!!!